— Sobe

Sobe

Leon Coronato ima idealan položaj jer se nalazi na samoj obali mora. Ugodite svim svojim čulima i uživajte u boravku u hotelu sa 4 zvjezdica.

previous arrow
next arrow
Slider

Superior Dvokrevetna Soba

Ova soba veličiine između  21,7m²  i 30m² je klimatizovana, sa privatnim kupatilom sa tušem, sefom u kom možete sačuvati vrijedne stvari,  minibarom, Free WiFi, LED televizorima sa satelitskim programom i mnogim drugim pogodnostima. Na vama je da odaberete da li želite da odsjednete u jednoj od naših dvokrevetnih soba Superior Double u kojima se nalaze dva jednokrevetna ležaja i kauč na rasklapanje, ili soba u kojoj se nalazi jedan bračni krevet i kauč na rasklapanje.

previous arrow
next arrow
Slider

Deluxe Apartman

Ovaj ekskluzivan apartman se sastoji od dvije odvojene spavaće sobe u kojoj glavna spavaća soba može imati veliki bračni krevet ili dva odvojena kreveta, dok je u drugoj spavaćoj sobi bračni krevet. Idealan je za 4 osobe i pruža komfor onima koji su došli da se u potpunosti opuste i izmjeste od bučne svakodnevnice. Apartman ima privatno kupatilo sa tušem, besplatnim Wi-Fi internetom, TV i satelitsku televiziju, minibar i sef za vaše dragocenosti. Svi naši Delux apartmani su izmeđju  35,6m2 i 44,7m2 veličine.

previous arrow
next arrow
Slider

office@leoncoronato.com
Obala Marka Martinovica 117, Perast 85336 Montenegro
Policies and Legal Notice

© 2020 Leon Coronato. Sva prava zadržana